Tervetuloa Syväsen Kukkaan!

Syväsen Kukka
korkealuokkaista kukkapalvelua

Porthaninkatu 10, 00530 Helsinki
Puh. +358 9 7263 200, +358 50 5834 278, email: floristi @ floristi.net

www.floristi.net
Kukkavälitys
Kukkasidonta
Vinkit & Linkit
Yhteystiedot
International
Tee tilaus!
Lisää suosikkeihin!


Toimitusehdot

Tarjoamme korkealuokkaista kukkapalvelua: kukat ovat toimitettaessa tuoreita ja hyvälaatuisia ja toimitus tapahtuu ajallaan. Asiakkaalta veloitetaan hänen itsensä määrittämä yhteissumma. Kukkia toimitetaan sen summan edestä, joka yhteissummasta jää jäljelle, kun välitys- ja toimitusmaksut on vähennetty.


Tilaus

Tilauksen voi tehdä puhelimitse, internetin kautta tai käymällä liikkeessämme. Mikäli tilaus tehdään internetin kautta, tulee tilaajan valita maksutapa eli suorittaa PayPal maksu tai informoida liikettä haluaako tehtävän veloituksen luottokortilta manuaalisesti tai tilille maksun. Luottokorttien sekä pankkikorttien tiedot tulee välittää puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin vastuu lähettämisen turvallisuudesta on lähettäjällä. HUOM! Visa Electronilla EI voi maksaa tilauksia kuin henkilökohtaisesti liikkeessä.

Kukkatilauksen samalle päivälle tulee saapua klo 11.00 mennessä kaikkine tietoineen, sesonkiaikoina viimeistään päivää ennen toimituspäivää. Tilattaessa kukkavälitystä ulkomaille, tulee tilauksen olla saapunut edellisenä päivänä ennen klo 11.00. Tilauksissa tulee olla vastaanottajan puhelinnumero.

SUNNUNTAISIN ja pyhäpäivinä EI pääsääntöisesti OLE TOIMITUKSIA (tiedusteltava erikseen, mahdollisuus toimittaa taksilla, jolloin toimitushinta korkeampi). Kukat toimitetaan seuraavana arkipäivänä.


Tilausvahvistus

Kun internetin kautta lähetetty tilaus on vastaanotettu, lähetämme tilaajalle vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Tilaus on molempia osapuolia sitova, kun asiakkaalle on lähetetty vahvistus (sähköpostitse tai puhelimitse).


Peruuttaminen

Tilaus voidaan peruuttaa kunnes tilauksen toimittaminen on tosiasiallisesti alkanut: kukkia koskevan maksun osalta kunnes kukkalaite on tehty ja toimitusmaksun osalta kunnes toimitus on tapahtunut. Näiden ajankohtien jälkeen ei peruuttamisoikeutta KSL 16 §:n 2-7 kohdan mukaisesti enää ole. Peruuttamisilmoitus on tehtävä välittömästi puhelimitse numeroon: +3589 7263 200 tai sähköpostitse: floristi@floristi.net.


Kukat

Sivuillamme esiintyvät mallit ovat viitteellisiä, eivätkä esim. välitysjärjestön maanlaajuisia standardeja. Malleille on annettu kolme esimerkkihintaa, mutta voit valita kukille muunkin summan (kuitenkin vähintään minimum-hinta). Mitä suurempi hinta, sitä runsaammin käytetään kukkia.

Mikäli haluat jotain tiettyä kukkalajiketta käytettävän, ilmoita siitä selkeästi tilauksessa ja nimeä mieluiten myös lajike, jota voidaan käyttää mikäli ensin mainittua lajiketta ei ole saatavissa. Jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla, korvataan se käyttötarkoitukseltaan vastaavalla tuotteella (lajikkeella tai värisävyllä), joka on laadultaan vähintään yhtä hyvä.

Kukkatilaus on aina yksilöllinen johtuen kukkatarjonnassa esiintyvästä kausivaihtelusta sekä välitysliikekohtaisesta tarjonnasta (myös Suomessa). Ulkomaille toimitettavat välitykset saattavat suurestikin erota esimerkeistä, johtuen maan kukkatarjonnasta sekä paikallisista tyyleistä ja tavoista.

Kukat sitoo Syväsen Kukka, kun tilaus toimitetaan pääkaupunkiseudulle. Muulloin sen sitoo ja toimittaa paikallinen Dataflora -välitysliike.


Maksut

Asiakas määrittää tilauksen yhteissumman. Tähän summaan sisältyy kukkien hinta sekä yksi toimitusmaksu. Arkipäivisin toimitusmaksu Helsinkiin on 10 € (HUOM! AIKA- TAI SUUREMMAT KUKKATILAUKSET,HINTA VOI OLLA KORKEAMPI) ja muihin Suomen kaupunkeihin 15 €. Maalaiskuntiin sekä ulkomaille - tarkista aina toimitushinta erikseen liikkeestämme. Lauantaisin toimitushinta on 15 € kaikkiin Suomen kaupunkeihin, myös Helsinkiin, Sunnuntaisin sekä arkipyhinä toimitusmaksu on sovittava erikseen soittamalla liikkeeseen. Toimitusmaksu sisältää välityskustannukset sekä kuljetusmaksun (yksi kuljetuskerta). Mikäli kuljetusmaksun osuus toimitusmaksusta nousisi kohtuuttoman korkeaksi, otetaan tilaajaan yhteyttä, jotta hän voi a) vaihtaa tilattavaa tuotetta b) korottaa tilaussummaa c) peruuttaa tilauksen. Kukkien toimitusviive on kuusi tuntia, alle kuudentunnin toimitusajoista on sovittava erikseen (kaksi viiva kolmetuntia kaksinkertainen toimitusmaksu ja alle kahdentunnin toimituksissa kolminkertainen toimitusmaksu). Sesonkiaikoina EI oteta vastaan aikatoiveita.

Otamme yhteyttä yleensä yhteyttä vastaanottajaan ennen toimitusta ja sovimme hänen kanssaan toimituspäivän ja tarkistamme ajankohtaa. Vastaanottajan kanssa sovitusti kukat toimitetaan kerran haluttuun osoitteeseen, jos vastaanottaja ei ole tällöin paikalla tai toimitusta ei voida suorittaa, veloitamme uudesta toimituksesta uuden toimitushinnan.

Näillä sivuilla esitetyille kimpuille on annettu hinnat euroissa, joka on myös laskutusvaluutta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa (24 %).

Mallien yhteydessä esitetyt hinnat koskevat Suomeen toimitettavia kukkia.
Ulkomaille toimitettaessa noudatetaan tuotetyyppikohtaisia kohdemaan minimihintoja - ota yhteys liikkeeseen ja varmista hinta.

Maksutapoina käyvät VISA-, Eurocard, Mastercard, American Express,kotimaiset pankkikortit. Maksu voidaan myös suorittaa suoraan pankkitilillemme. Kukat toimitetaan tällöin, kun maksu on saapunut tilille, tilille maksussa tulee toimittaa suoritetusta maksusta kuitti.

Kotimaisia yrityksiä voidaan myös laskuttaa (laskutuslisä 3 €). Tilauksessa tulee olla tilaajan (henkilökohtaisen) kortin numero sekä viimeinen voimassaoloaika. Tilaaja vastaa tietojen oikeellisuudesta. Pidätämme oikeuden päättää laskutettavista yrityksistä, joten laskutusasioissa ota yhteys liikkeeseen ja varmista, voimmeko tarjota yrityksellesi laskutusvaihtoehtoa.


Tietosuoja

Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä tulla missään vaiheessa luovuttamaan ulkopuolisille (pl. maksun välittävälle laitokselle).
Asiakastietoja ei käytetä markkinointiin.


Mahdolliset virheet

Mikäli kukkien laadussa on selvästi osoitettava virhe, on valitus tehtävä välittömästi toimituksen tapahduttua tai seuraavana arkipäivänä. Virhe on voitava todistaa esittämällä virheelliset kukat. Tällöin toimituksen suorittanut liike korvaa virheen toimittamalla uuden tuotteen. Tilaaja vastaa virheestä silloin kun se on johtunut tilauksessa annetuista virheellisistä / puutteellisista tiedoista.


Palvelun tarjoaja:

Syväsen Kukka
Porthaninkatu 10, FIN-00530 Helsinki
Y-tunnus: 2128064-6, ALV rek.
Kotipaikka: Helsinki

Mikäli haluat kysyä mitä tahansa kukkavälitykseen liittyvää, annamme mielellämme lisätietoja.
Voit myös soittaa numeroon: +3589 7263 200 tai lähettää sähköpostia: email: floristi @ floristi.net

Nämä toimitusehdot on saatavissa myös pdf-muodossa.

Etusivu | Kukkavälitys | Onnittelu | Tervehdys | Kiitos | Liikelahja | Surunvalittelu | Kukkasidonta | Vinkit & Linkit | Yhteystiedot | International