Tervetuloa Syväsen Kukkaan!

Syväsen Kukka
korkealuokkaista kukkapalvelua

Porthaninkatu 10, 00530 Helsinki
Puh.

358 9 7263 200, +358 50 5834 278, email: floristi @ floristi.net

www.floristi.net
Kukkavälitys
Kukkasidonta
Vinkit & Linkit
Yhteystiedot
International


Aiheeseen liittyen:


Tee tilaus!
Lisää suosikkeihin!Pukukoristeet


Kukat ovat osa juhlavaa pukeutumista. Niillä voidaan täydentää ja viimeistellä pukukokonaisuuksia juhlapäivää varten. Tällä sivulla on koottuna muutamia esimerkkejä erilaisista kukkien käyttötavoista juhlapukeutumisessa.

Rintavieheet

Rintaviehettä eli rintakukkaa käyttävät häissä yleensä sulhanen, bestman ja kaaso, sulhaspojat sekä morsiusparin vanhemmat. Rintaviehettä voivat edellisten lisäksi toki käyttää muutkin juhlavieraat osana juhlapukuaan.

Sulhasen vieheessä on tyypillisesti jokin morsiuskimpun kukista. Frakin kanssa käytetään perinteisesti valkoista neilikkaa. Muutoin vieheen kukat ja tyyppi voidaan valita vapaasti pukuun sopivaksi.

Viehe voi koostua yhdestä kukasta sekä koristevihreistä tai useammasta kukasta koristevihreineen. Rintaviehe asetetaan vasempaan rintapieleen, kauluskäänteen leveimpään kohtaan kasvusuunta ylöspäin. Kiinnitystä varten viehe sidotaan eräänlaiseen hakaneulaan.

Rintavieheet alk. 8 € sekä useamman kukan vieheet alk. 15 € riippuen käsityön määrästä.
Keltainen ruusu omilla lehdillään
Cymbidium-orkidean kukka ja koristevihreitä
Ruusu (morsiuskimpusta) koristevihreillä
Frakkineilikka
Valkoinen phalaenopsis-orkidea morsiuskimpusta sekä koristevihreitä.

Pääseppeleet ja hiuskukat

Hiuskukka voi olla yksinkertaisimmillaan pelkkiä irrallisia kukkia, jotka kampaaja sovittelee morsiuskampaukseen. Kukista voidaan myös sitoa seppele, diadeemi eli puolipanta taikka hiusviehe (erikokoisia kampauksen mukaan).

Pannat, puolipannat ja vieheet sidotaan niin, että pannan päihin jää kiinnitystä varten huomaamattomat lenkit. Kukat tai sävyt valitaan yleensä morsiuskimpusta.

Seppelettä käyttävät myös usein morsiustytöt ja sellainen voidaan sitoa myös morsiamelle polttareihin teemaan sovitettuna.

Kukkaseppele sopii erinomaisesti myös syntymäpäiväsankarille, eläkkeelle lähtevälle työtoverille tms, jolloin juhlakalu erottuu selvästi joukosta.

Koska hiuskukkiin ja seppeleisiin voidaan varastoida rajoitetusti kosteutta, ne kannattaa säilyttää kosteassa sellofaani-pakkauksessa viileässä tilassa (esim. jääkaapissa) ja ottaa käyttöön juuri ennen tilaisuutta.

Hiusvieheet alk. 10 €, puolipannat alk. 25 € ja seppeleet alk. 55 € riippuen kukista ja työmäärästä.

Hiusviehe
Puolipanta
 
 
 
 

Päähinekukat ja -koristeet

Päähinekukka tehdään aina pukukokonaisuuteen sopivaksi. Se voi kiertää kevyesti hatun ympäri tai se voi myös olla pieni hattuun kiinnitettävä viehe.

Vieheet alk. 25 €, kevyet "päähineseppeleet" alk. 30 € ja reilut alk. 45 € käsityön ja kukkien määrästä riippuen.

Aurinkoinen, värikäs päähinekukka
Pelkistetty, kevyt päähinekukka

Sormustyyny

Sormustyyny on kukista tehty "tyyny", jolla sulhaspoika tai bestman ojentaa morsiamen vihkisormuksen papille.

Sormustyynyt alk. 555 €.

Sormustyyny

Rannekoriste / ranneviehe

Rannekukka on morsiamen tai morsiusneidon koru, joka toteutetaan kevyistä ja siroista kukista morsiuspukuun ja morsiuskimppuun sopivaksi.

Rannekoristeet alk. 30 € käsityön määrästä riippuen.

Rannekukka
Etusivu | Kukkavälitys | Onnittelu | Tervehdys | Kiitos | Liikelahja | Surunvalittelu | Kukkasidonta | Vinkit & Linkit | Yhteystiedot | International