Tervetuloa Syväsen Kukkaan!

Syväsen Kukka
korkealuokkaista kukkapalvelua

Porthaninkatu 10, 00530 Helsinki
Puh. 09-72 63 200, 050-583 4278, email: floristi @ floristi.net
www.floristi.net
Kukkavälitys
Kukkasidonta
Vinkit & Linkit
Yhteystiedot
International


Aiheeseen liittyen:


Tee tilaus!
Lisää suosikkeihin!Laskeutuva morsiuskimppu


Laskeutuvia morsiuskimppuja ovat erilaiset pisaranmalliset, vesiputousmalliset sekä kaareutuvat kimput ja muut kimput, joissa laskeutuvat osat ovat hallitsevia. Näistä erilaisia muunnelmia syntyy edelleen laskeutuvien osien pituutta vaihtelemalla.

Vesiputousmallinen morsiuskimppu on yksi variaatio laskeutuvasta (riippuvasta) morsiuskimpusta. Vesiputousmallisessa kimpussa usein haetaan vesiputousefektiä kaareutuvilla, laskeutuvilla muodoilla, joita löytyy esimerkiksi pitkistä vihreistä heinistä ja koristevihreistä sekä hennosti taipuvista oksista. Varsinaiset morsiuskimppukukat myötäilevät laskeutuvia koristevihreitä.

Pisaramallia voidaan pitää pyöreän morsiuskimpun laskeutuvana muunnelmana. Pisaranmallinen kimppu on ylhäältä leveämpi ja kapenee alaspäin. Muoto vaihtelee selkeästä pisarasta lähes kolmiomaiseen ja kimpun pituus muodostaa vielä uusia variaatioita. Pisaramalli on ollut viime vuosina melko suosittu.

Tällä sivulla esittelemme muutamia esimerkkejä laskeutuvista morsiuskimpuista. Klikkaamalla kuvia, saat niistä suuremman version. Kun kuvailet toivomaasi morsiuskimppua, voit halutessasi viitata malleihimme niiden nimellä ja numerolla, esim. "Laskeutuva morsiuskimppu 1"

Laskeutuva morsiuskimppu 1

Tämä romanttinen ja kukkarunsas, sini-lila morsiuskimppu edustaa kaareutuvaa morsiuskimppumallia.
Materiaaleina tässä on käytetty lilaa hajuhernettä, tummia samettiorvokkeja, helmihyasintteja, lilaa magnoliaa, angervoa sekä välivihreinä koristeliljan lehtiä sekä salalia pohjamansettina. Hinta alk. 110 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 2

Tässä kesäisessä morsiuskimpussa on käytetty valkoista freesiaa, kermanvalkoisia ruusuja, mollis-atsalean kukintoja, kieloja, vihreitä amaranthus-oksia (revonhäntä), lehtikuusen oksia sekä calaxin lehtiä. Hinta alk. 83 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 3

Tämä pisaranmallinen morsiuskimppu on sidottu valkoisista ruusuista, leinikistä, eustomasta sekä vihreistä viburnum-oksista, jouluruusun kukista, calaxin lehdistä ja muratista. Koristeena on ripaus kultänyöriä. Hinta alk. 110 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 4

Selkeästi laskeutuva, klassisen elegantti pisaramalli.
Materiaaleina tässä on käytetty valkoista freesiaa, hajuherneitä, ruusuja ja vihreyttä lisäämässä perinteikästä murattia. Hinta alk. 102 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 5

Tämä laskeutuva morsiuskimppu sopii erinomaisesti kesähäihin.
Materiaaleina kimpussa on käytetty valkoista preeria-eustomaa, harsokukkia ja riippakoivun oksia tuomaan vihreyttä ja suomalaista kesätunnelmaa.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 6

Tässä taipuvassa kimpussa on käytetty materiaaleina persikanvärisiä ruusuja ja neilikoita, kuisman marjoja, valkoista angervoa sekä kärhön oksia (Clematis). Hinta alk. 74 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 7

Vesiputousmallinen kimppu on pisaran pidempi, reilusti laskeutuva muoto, joka tuo mieleen vesiputouksen.
Tässä kimpussa materiaaleina on käytetty samppanja-ruusuja, valkoista esutomaa, vihreitä neilikoita, viburnum-oksia, vihreitä jouluruusuja, plumosus-oksia sekä calaxin ja muratin lehtiä. Hinta alk. 110 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 8

Tässä laskeutuvassa morsiuskimpussa on käytetty valkoista phalaenopsis-orkideaa, corilles-oksia, plumosys-oksia sekä hydrangean oksia eli kuisman kukintoja. Hinta alk. 110 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 9

Tämä morsiuskimppu on sidottu valkoisista ruusuista sekä phalaenopsis-orkidean oksista. Koristevihreinä on käytetty viirivehkan lehtiä ja muehlenbeckiaa ('pilkkuja ilmassa'). Hinta alk. 110 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 10

Tämä, varsinkin alkukesän häihin soveltuva, luonnonläheinen käsivarsikimppu on sidottu kuunliljan (hosta) lehdistä ja suopursuista. Laskeutuvaa ilmavuutta antamaan on käytetty lehtikuusen, riippakoivun ja sireenin oksia. Hinta alk. 65 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 11

Tässä punavihreässä morsiuskimpussa on käytetty punaista celosiaa (kukonharja), nigellan siemenkotia, koristeheinää, muehlenbeckian oksia, punaista amaranthusta (revonhäntä), apinanheinää sekä nukkumaijan ja calaxin lehtiä. Hinta alk. 92 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 12

Tämä taipuva morsiuskimppu on sidottu samppanja-ruusuista, lilasta eustomasta, siniusvasta sekä limo-ficuksen lehdistä. Hinta alk. 83 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 13

Tässä ilmavassa, pisaranmallisessa morsiuskimpussa on käytetty vaaleanpunaisia ruusuja, valkoista pientä hajuhernettä, jasmiinin versoja, apinanheinää ja murattia. Hinta alk. 74 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 14

Tässä runsaassa laskeutuvassa morsiuskimpussa on käytetty kermanvalkoisia värililjoja, porkkanan kukintoja, ruusuja, phlymosusta sekä perinteistä morsiuskasvia, murattia. Hinta alk. 83 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 15

Tässä sini-lilassa laskeutuvassa morsiuskimpussa on käytetty valkoisia ruusuja, valkoista hajuhernettä, ruiskukkia, lilaa eustomaa sekä muratin oksia ja calaxin lehtiä. Hinta alk. 83 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN

Laskeutuva morsiuskimppu 16

Tässä heittokimpussa on käytetty samoja kukkia kuin varsinaisessa morsiuskimpussa (no.15) eli valkoisia ruusuja, valkoista hajuhernettä, lilaa eustomaa ja murattia. Hinta alk. 22 €.

KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä SUUREMMAN
Etusivu | Kukkavälitys | Onnittelu | Tervehdys | Kiitos | Liikelahja | Surunvalittelu | Kukkasidonta | Vinkit & Linkit | Yhteystiedot | International