Tervetuloa Syväsen Kukkaan!

Syväsen Kukka
korkealuokkaista kukkapalvelua

Porthaninkatu 10, 00530 Helsinki
Puh. 09-72 63 200, 050-583 4278, email: floristi @ floristi.net
www.floristi.net
Kukkavälitys
Kukkasidonta
Vinkit & Linkit
Yhteystiedot
International
Tee tilaus!
Lisää suosikkeihin!


Kysymyksiä ja vastauksia kukkavälityksestä

Voinko lähettää kauttanne kukkia ihan tältä istumalta?

Kyllä voit. Välitämme kukkia kaikkialle Suomeen sekä ulkomaille. Olemme näille sivuille keränneet aihekohtaisia esimerkkejä kukkavälityksistä hintoineen sekä toimitusehdot. Tilauksen voit tehdä puhelimitse, telefaksilla tai sähköpostitse. Olet toki myös tervetullut käymään liikkeessämme.

Mitä kukkien välittäminen sitten maksaa?

Kukkatilauksen hinta, jonka voit itse määritellä, koostuu kukkien hinnasta sekä välitysmaksusta. Sinä siis määrittelet hinnan, jonka olet valmis yhteensä maksamaan. Arkipäivisin toimitusmaksu Helsinkiin on 9 € ja muualle Suomeen sekä ulkomaille 15 €. Toimitukset ja toimitushinnat on lauantaisin, sunnuntaisin sekä arkipyhinä sovittava erikseen soittamalla liikkeeseen!

Miten osaan määritellä oikean hinnan kukkien osuudeksi?

Sivuillamme olevien esimerkkikimppujen yhteydessä on esitetty hintahaitari ja kyseisen esimerkkikimpun hinta, jotka auttavat sinua määrittämään kukkien osuudeksi varattavan summan. Huomaa, että hintahaitarin minimi on alin hinta, jolla kyseistä tuotetta voi saada.

Voinko vaikuttaa jotenkin kimpun ulkonäköön?

Voit luonnollisesti tilatessasi esittää omat toiveesi käytettävien kukkalajikkeiden, värien, kimpun muodon ja tyylin suhteen. Sinun ei siis täydy tyytyä tietyn mallisiin standardikimppuihin. Kimpun ulkonäköön voit vaikuttaa myös hinnalla, jonka varaat kukkia varten: mitä korkeampi hinta, sitä runsaammin kukkia.

Jos valitsen jonkin mallikimpuista, onko se täysin samanlainen kuin kuvassa?

Jokainen kimppu on aina hieman erilainen johtuen kausittaisesta vaihtelusta kukkatarjonnassa sekä sitojan taiteellisesta näkemyksestä. Mikäli jotain tiettyä kukkaa tai väriä ei ole tarjolla, korvataan se mahdollisimman lähellä olevalla vaihtoehdolla. Jos haluat jotain tiettyä kukkaa tai väriä käytettävän, olisi hyvä antaa tälle myös jokin vaihtoehto, mikäli samaa lajiketta ei olisi saatavilla. Sivuillamme olevat esimerkit ovat siis suuntaa antavia, mutta teemme luonnollisesti kaikkemme, jotta kimppu vastaisi mahdollisimman tarkasti tilattua mallia. Kuvissa näkyvät ruukut ja maljakot eivät kuitenkaan kuulu hintaan, ellei kyse ole ruukkukasvista tai istutuksesta. Tällöinkin korin tai ruukun malli saattaa hieman vaihdella toimittavan liikkeen tarjonnan mukaan.

Voinko lähettää viestin kukkien mukana?

Luonnollisesti kukkien mukana voi lähettää tervehdyksen. Hintaan sisältyy kukkien mukana lähetettävä kortti, johon kirjoitetaan tilauksessa ilmoittamasi korttiteksti.

Entäs maksutavat?

Voit maksaa seuraavilla korteilla: VISA, Eurocard, Matercard, American Express, OK-kortti sekä kotimaiset pankkikortit. Tilaukseen tarvitaan korttinumero sekä viimeinen voimassaoloaika. Kortin tulee olla tilaajan (tai edustamansa yrityksen) henkilökohtainen. Kotimaisia yrityksiä voidaan myös laskuttaa, jolloin laskutuslisä 3 € tulee sisällyttää tilaajan määrittämään yhteishintaan.

Jos maksuvälineenä on VISA, Eurocard tai Mastercard, voit maksaa Luottokunnan SET-maksulla (SSL-varmennettu yhteys).
Muiden maksukorttien tiedot on välitettävä puhelimella tai telefaksilla.

Kaikkia asiakastietoja käsitellään erityisen luottamuksellisina. Luotto- / pankkikortin numero siirtyy asiakkaalta vain Syväsen Kukan ja Luottokunnan tietoon eikä niitä välitetä sähköpostitse.

Miten voin jättää tilauksen?

Tilauksen voit tehdä internet-palvelussamme tai puhelimitse soittamalla numeroon 09-72 63 200. Olet toki myös tervetullut käymään liikkeessämme.

Kuinka aikaisin tilaus tulee tehdä?

Jotta tilaus ehditään toimittaa saman päivän aikana (arkipäivisin), tulee tilauksen (kaikkine tietoineen) saapua perille aamupäivällä ennen klo 11.00. Ulkomaille välitettävien tilauksien tulee saapua viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä ennen klo 11.00. Lauauntaisin, sunnuntaisin sekä arkipyhinä toimituksen on sovittava erikseen soittamalla liikkeeseemme. Huom. Toimitusmaksu saattaa olla korkeampi viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Mistä tiedän, että tilaus on vastaanotettu?

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle siitä vahvistuksen sähköpostitse, faksilla tai soittamalla.

Jos sinulla on kysyttävää kukkavälityksestä tai muista palveluistamme, annamme miellämme lisätietoja.
Etusivu | Kukkavälitys | Onnittelu | Tervehdys | Kiitos | Liikelahja | Surunvalittelu | Kukkasidonta | Vinkit & Linkit | Yhteystiedot | International