Kukkatilaus


Kukat:
Halutessasi viitata johonkin sivuillamme esitettyyn malliin, huomioi mallin nimike ja numero sekä minimihinta.

Voit tehdä tilauksen internetissä tai soittamalla numeroon: 09-72 63 200.Toimitus Suomeen

Alla on Suomen paikkakuntia, pienemmille paikkakunnille tilatessa, varmistathan tilausmahdollisuuden kyseiselle paikkakunnalle sekä mahdollisen lisän toimitusmaksuun.


Jatka sitten tilauslomakkeeseen.

Tutustu myös toimitusehtoihin.


Toimitus ulkomaille

Ulkomaille toimituksissa noudatetaan kohdemaakohtaisia minimihintoja. Tarkista alla olevasta valikosta haluamaasi tuotetyyppiä vastaava minimihinta kohdemaan mukaan - ulkomaan tilauksissa varmista hinta AINA ennen tilausta liikkeestämme, ulkomaiden kohdehinnat voivat muuttua.
Jatka sitten tilauslomakkeeseen.

Tutustu myös toimitusehtoihin.

Nouto liikkeestä

Voit tilata kukat myös noudettavaksi liikkeestämme ja noutaa ne vaikkapa kotimatkallasi.
Tällöin säästät luonnollisesti toimitusmaksun.

Jatka sitten tilauslomakkeeseen.

Tutustu myös toimitusehtoihin.


TOIMITUSEHDOT

Tarjoamme korkealuokkaista kukkapalvelua: kukat ovat toimitettaessa tuoreita ja hyvälaatuisia ja toimitus tapahtuu ajallaan. Asiakkaalta veloitetaan hänen itsensä määrittämä yhteissumma. Kukkia toimitetaan sen summan edestä, joka yhteissummasta jää jäljelle, kun välitys- ja toimitusmaksut on vähennetty.


Tilaus

Tilauksen voi tehdä puhelimitse, internetin kautta tai käymällä liikkeessämme. Mikäli tilaus tehdään internetin kautta, välittyvät luottokortin tiedot Luottokunnan SET-maksuna (VISA, Eurocard tai Mastercard). Muiden luottokorttien sekä pankkikorttien tiedot tulee välittää puhelimitse. Tietoturvallisuussyistä korttinumeroa ei välitetä sähköpostitse.

Kukkatilauksen samalle päivälle tulee saapua klo 11.00 mennessä kaikkine tietoineen, sesonkiaikoina viimeistään päivää ennen toimituspäivää. Tilattaessa kukkavälitystä ulkomaille, tulee tilauksen olla saapunut edellisenä päivänä ennen klo 11.00. Kukkien toimitusviive on neljä tuntia, neljästä tunnista nopeammat toimitukset on sovittava erikseen ja varmistettava korkeampi toimitushinta.

SUNNUNTAISIN ja pyhäpäivinä EI OLE TOIMITUKSIA (tiedusteltava erikseen, toimitus saattaa olla mahdollista esimerkiksi taksilla, tällöin korkeampi toimitusmaksu). Kukat toimitetaan seuraavana arkipäivänä.


Tilausvahvistus

Kun internetin kautta lähetetty tilaus on vastaanotettu, lähetämme tilaajalle vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Tilaus on molempia osapuolia sitova, kun asiakkaalle on lähetetty vahvistus (sähköpostitse tai puhelimitse).


Peruuttaminen

Tilaus voidaan peruuttaa kunnes tilauksen toimittaminen on tosiasiallisesti alkanut: kukkia koskevan maksun osalta kunnes kukkalaite on tehty ja toimitusmaksun osalta kunnes toimitus on tapahtunut. Näiden ajankohtien jälkeen ei peruuttamisoikeutta KSL 16 §:n 2-7 kohdan mukaisesti enää ole. Peruuttamisilmoitus on tehtävä välittömästi puhelimitse numeroon: 09-72 63 200 tai sähköpostitse: floristi @ floristi.net.


Kukat

Sivuillamme esiintyvät mallit ovat viitteellisiä, eivätkä esim. välitysjärjestön maanlaajuisia standardeja. Malleille on annettu kolme esimerkkihintaa, mutta voit valita kukille muunkin summan (kuitenkin vähintään minimum-hinta). Mitä suurempi hinta, sitä runsaammin käytetään kukkia.

Mikäli haluat jotain tiettyä kukkalajiketta käytettävän, ilmoita siitä selkeästi tilauksessa ja nimeä mieluiten myös lajike, jota voidaan käyttää mikäli ensin mainittua lajiketta ei ole saatavissa. Jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla, korvataan se käyttötarkoitukseltaan vastaavalla tuotteella (lajikkeella tai värisävyllä), joka on laadultaan vähintään yhtä hyvä.

Kukkatilaus on aina yksilöllinen johtuen kukkatarjonnassa esiintyvästä kausivaihtelusta sekä välitysliikekohtaisesta tarjonnasta (myös Suomessa). Ulkomaille toimitettavat välitykset saattavat suurestikin erota esimerkeistä, johtuen maan kukkatarjonnasta sekä paikallisista tyyleistä ja tavoista.

Kukat sitoo Syväsen Kukka, kun tilaus toimitetaan pääkaupunkiseudulle. Muulloin sen sitoo ja toimittaa paikallinen Dataflora -välitysliike tai paikkakunnalla toimiva kukkakauppa.


Maksut

Asiakas määrittää tilauksen yhteissumman. Tähän summaan sisältyy kukkien hinta sekä toimitusmaksu. Arkipäivisin toimitusmaksu Helsinkiin on 10 €. Muihin Suomen kaupunkeihin 15 €. Toimitushinta on tarkistettava erikseen jos toimitus on maaseutukuntiin tai ulkomaille. Toimitusmaksu sisältää välityskustannukset sekä kuljetusmaksun (yksi kuljetuskerta). Mikäli kuljetusmaksun osuus toimitusmaksusta nousisi kohtuuttoman korkeaksi, otetaan tilaajaan yhteyttä, jotta hän voi a) vaihtaa tilattavaa tuotetta b) korottaa tilaussummaa c) peruuttaa tilauksen.

Näillä sivuilla esitetyille kimpuille on annettu hinnat euroissa, joka on myös laskutusvaluutta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa (24 %).

Mallien yhteydessä esitetyt hinnat koskevat Suomeen toimitettavia kukkia.
Ulkomaille toimitettaessa noudatetaan tuotetyyppikohtaisia kohdemaan minimihintoja.

Maksutapoina käyvät VISA-, Eurocard, Mastercard, American Express, OK-kortti sekä kotimaiset pankkikortit. Maksu voidaan myös suorittaa suoraan pankkitilillemme. Kukat toimitetaan tällöin, kun maksu on saapunut tilille. Kotimaisia yrityksiä voidaan myös laskuttaa (laskutuslisä 3 €). Tilauksessa tulee olla tilaajan (henkilökohtaisen) kortin numero sekä viimeinen voimassaoloaika. Tilaaja vastaa tietojen oikeellisuudesta.


Tietosuoja

Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä tulla missään vaiheessa luovuttamaan ulkopuolisille (pl. maksun välittävälle laitokselle).
Asiakastietoja ei käytetä markkinointiin.


Mahdolliset virheet

Mikäli kukkien laadussa on selvästi osoitettava virhe, on valitus tehtävä välittömästi toimituksen tapahduttua tai seuraavana arkipäivänä. Virhe on voitava todistaa esittämällä virheelliset kukat. Tällöin toimituksen suorittanut liike korvaa virheen toimittamalla uuden tuotteen. Tilaaja vastaa virheestä silloin kun se on johtunut tilauksessa annetuista virheellisistä / puutteellisista tiedoista.


Palvelun tarjoaja:

Syväsen Kukka
Porthaninkatu 10, FIN-00530 Helsinki
Y-tunnus: 1501466-7, ALV rek.
Kotipaikka: Helsinki

Mikäli haluat kysyä mitä tahansa kukkavälitykseen liittyvää, annamme mielellämme lisätietoja.
Voit myös soittaa numeroon: 09-72 63 200 tai lähettää sähköpostia: email: floristi @ floristi.net

Nämä toimitusehdot on saatavissa myös pdf-muodossa.

Jatka tilauslomakkeeseen.